Kloakmester​ udfører autoriseret kloakarbejde

​Er toilettet stoppet, skal du have etableret en kloak i forbindelse med nybyggeri, eller skal du have udført noget helt andet kloakarbejde af en autoriseret kloakmester?

Hos Nehm VVS i Ølstykke udfører vores autoriserede kloakmester alt inden for kloakarbejde for kunder i Slangerup, Frederikssund og omegn. Vi har mange års erfaring og sætter en stor ære i at levere god service og et godt stykke arbejde, så du er sikret et resultat, der holder i de næste mange år.

Vores kloakarbejde omfatter blandt andet:

  • TV-inspektion
  • Kloakspuling
  • Kloakering ved nybyggeri
  • Kloakarbejde i forbindelse med et stoppet toilet

Vi udfører også meget andet kloakarbejde, så har du en konkret opgave, hører vi meget gerne fra dig.

Kontakt vores kloakmester for en pris på din opgave

Skal du have udført autoriseret kloakarbejde af kloakmester, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på din opgave.

Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig, kan du med fordel ringe til os på telefon 26 84 87 56, men du er også meget velkommen til at skrive til vores e-mail info@nehmvvs.dk med en beskrivelse af din opgave. 

Så vender vi tilbage inden for kort tid.​​

Garantiordning for VVS-arbejde

Som medlem af TEKNIQ er du garanteret at arbejdet udføres korrekt og sikrer dig som forbruger,  når du får udført VVS-arbejde af Nehm VVS.

​​Nehm VVS

Svalehøjvej 15A

3650 Ølstykke​

​Find vej på Google Maps

CVR: 29212554​​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt