Montering af solvarmeanlæg og andre varmesystemer

​Miljøvenlige varmesystemer og solvarmeanlæg vinder mere og mere frem. Hos Nehm VVS har vi en god portion erfaring i arbejdet med jordvarme, luft til vand-varmepumper og montering af solvarmeanlæg i Ølstykke, Frederikssund, Slangerup og omegn.

Vi monterer, installerer eller udskifter varmesystemer. Du er dog altid meget velkommen til at kontakte os, hvis du vil vide, om vi også kører i dit område.

Solvarmeanlæg og dets mange fordele

Der kan være flere fordele ved at erhverve sig et solvarmeanlæg, men mest af alt handler det for de fleste kunder om en holdningsændring eller et ønske om at spare på energien og ressourcerne, når man vælger miljøeffektive løsninger til at varme sit hjem eller sin virksomhed op med.

Vi tilbyder naturligvis både montering af solvarmeanlæg, reparationer og service.

Kontakt os for professionel montering af solvarmeanlæg

Vi anvender kun de bedste produkter fra nogle af markedets førende leverandører – herunder Vaillant. Læs mere om den nyeste varmepumpeteknologi her.

Vi sørger naturligvis løbende for at holde os opdateret inden for vores felt, så vi altid kan tilbyde vores kunder de nyeste produkter og teknikker, når det kommer til montering af solvarmeanlæg og andre former for alternativ energi.

Ring til os på 26 84 87 56 eller skriv til vores e-mail info@nehmvvs.dk, så vi kan aftale en tid, hvor vi kommer ud og tager en snak med dig/jer om den mest optimale løsning i jeres tilfælde. 

Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud på montering af solvarmeanlæg.​​

Garantiordning for VVS-arbejde

Som medlem af TEKNIQ er du garanteret at arbejdet udføres korrekt og sikrer dig som forbruger,  når du får udført VVS-arbejde af Nehm VVS.

​​Nehm VVS

Svalehøjvej 15A

3650 Ølstykke​

​Find vej på Google Maps

CVR: 29212554​​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt