Træpillefyr installeres og serviceres

Ønsker du en fremtidssikret og økonomisk rentabel varmeløsning, så er et træpillefyr det rigtige valg. I runde tal kan man sige, at du sparer 50 procent på din varmeregning ved at skifte fra oliefyr til træpillefyr.

Hos Nehm VVS tilbyder vi rådgivning om samt installation, udskiftning og service af alle slags træpillefyr i Ølstykke, Frederikssund, Slangerup og omegn.

Professionel service af træpillefyr

Ligesom med andre typer fyr kræver et træpillefyr løbende service for at fungere optimalt, og den service kan vi som nævnt også tilbyde. På den måde sikrer du dig, at du får mest muligt ud af dit fyr, hvilket både er en gave til din økonomi og til miljøet. Desuden kan man ved løbende service også forebygge eventuelle fejl.

Vil du vide mere om pillefyr?

Vi står altid klar med gode råd og vejledning, hvis du går med tanker om at skifte til et træpillefyr – vi giver gerne et uforpligtende tilbud på installation eller service.

​Ring på telefon 26 84 87 56 eller skriv til vores e-mail info@nehmvvs.dk.

Vi dækker store dele af Sjælland og kører blandt andet i Roskilde, Ølstykke, Jyllinge, Frederikssund Stenløse og Slangerup.

Læs mere hvis du foretrækker du gasfyr?

1. Elektronisk tænding
2. Askeholder
3. Underdel til brænderhoved
4. Brænderhoved
5. Forbrændingskammer
6. Flammesensor (Probe)
7. Røggassuger
8. Dispenser til brændsel
9. Pille magasin
10. Kedelstyring

Er du interesseret i et uforpligtende tilbud på din opgave?

Du er velkommen til at få en snak om, hvad du ønsker, og vi kommer gerne ud for at kigge på opgaven. Herefter kan vi lave et uforpligtende tilbud med en god pris for VVS-arbejde.

Vores VVS-firma har mange års erfaring inden for branchen, og har kunder i bl.a. Slangerup, Frederikssund og omegn. samt mange andre steder.​

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​​

Felter markeret med * skal udfyldes.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Nehm VVS ApS

CVR: ​29212554

Svalehøjvej 15A, 3650 Ølstykke

Klik her for rutevejledning​

​Bogholderi: 47 17 88 56

Har du en specifik opgave, så send den gerne til e-mail: ​info@nehmvvs.dk

Vi er medlem af:​