Uponor Gulvvarmesystem

Uponor Gulvvarmesystem er et varmesystem, der ikke ses, ikke høres, ikke samler støv, ikke er i vejen, når du gør rent eller møblerer og ikke udtørrer planterne, når der er fuld varme på i de koldeste vinterdage. Det er et gulvvarmesystem, der giver jævn og behagelig rumvarme og herligt varme gulve.
 
Uponors Gulvvarme forener fordelene og sikkerheden ved vandbåren varme med gulvvarmens høje komfort og usynlighed. Installationen er nem og giver lave opvarmningsomkostninger og høj fremtidssikring. Uponor Gulvvarme fremstilles både til nybyggeri og renovering og kan nemt installeres i enkelte rum, og i hele huset.
 
Spar op til 10 % af opvarmningsomkostningerne.
Forklaringen på de lave driftsomkostninger ligger i, at varmen udnyttes bedre med gulvvarme. Med gulvvarme kan man holde rumtemperaturen på +20 °C og alligevel opleve det, som om rummet lå på +22 °C. Og 2 graders sænkning af lufttemperaturen kan sparer ca. 10 % af energiomkostningerne.
 
Til det behagelige indeklima bidrager også, at der ikke er nogen træk. Med gulvvarme er det kun varmen, der stiger i rummet - ikke luften. Det bevirker, at man reducerer de hurtige luftstrømme, der også hvirvler støvet rundt i huset, og som er til gene for ikke mindst alle allergikere.
 


Send forespørgsel vedr. produkt: Wirsbo Uponor

Er du interesseret i et uforpligtende tilbud på din opgave?

Du er velkommen til at få en snak om, hvad du ønsker, og vi kommer gerne ud for at kigge på opgaven. Herefter kan vi lave et uforpligtende tilbud med en god pris for VVS-arbejde.

Vores VVS-firma har mange års erfaring inden for branchen, og har kunder i bl.a. Slangerup, Frederikssund og omegn. samt mange andre steder.​

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​​

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt Nehm VVS ApS

​Nehm VVS ApS

CVR:29212554

Svalehøjvej 15A, 3650 Ølstykke

Klik her for rutevejledning

Hovedtelefon: 26 84 87 56

Bogholderi:​ 47 17 88 56

Har du en specifik opgave, så send os gerne en e-mail på info@nehmvvs.dk