Renovering af badeværelse eller helt nyt badeværelse

Det er vigtigt, at du føler dig godt tilpas i dit badeværelse. Så går du med tanker omen badeværelsesrenovering eller etablere et helt nyt badeværelse, så tilbyder Nehm VVS sin ekspertise.

Hos Nehm VVS i Ølstykke tilbyder vi at stå for renovering af badeværelse eller etablering af et helt nyt i Slangerup, Frederikssund og omegn. Desuden har vi stor erfaring med konvertering fra olie eller el til gas.

Badeværelsesrenovering udføres af entreprenør

Lad Nehm VVS være tovholder på dit nye badeværelse. Vi har mangeårig erfaring som totalentreprenør, når det kommer til nyetablering eller renovering af badeværelse. Overlad trygt dit murerarbejde på badeværelset til os – lige fra mødet inden første skitsetegning til allersidste finish samt oprydning efter håndværkerne.

Sammen med vores erfarne samarbejdspartnere fører vi projektet med det nye badeværelse til dørs. Når vi har snakket med jer om jeres forventninger, sørger vi for resten – naturligvis i grundig dialog med jer hele vejen igennem.

Vi udfører et ordentligt stykke arbejde

Fra vores base i Ølstykke servicerer vi kunder på store dele af Sjælland – eksempelvis i Jyllinge, Egedal og nord for København.

Vi udfører altid et ordentligt stykke murerarbejde, hvorfor rigtig mange kunder vender tilbage igen og igen, når de skal have udført nye opgaver inden for VVS-faget.

Kontakt os for renovering af badeværelse

Hvis du står og mangler en erfaren totalentreprenør til et nyt badeværelse eller badeværelsesrenovering, så kontakt os på telefon 26 84 87 56 eller skrive til vores e-mail info@nehmvvs.dk.

Så tager vi en grundig snak om detaljerne, inden vi påbegynder arbejdet med badeværelset. Vi giver naturligvis også et uforpligtende tilbud på renovering af badeværelse eller etablering af et helt nyt badeværelse.

Indhent tilbud online

Garantiordning for VVS-arbejde

Som medlem af TEKNIQ er du garanteret at arbejdet udføres korrekt og sikrer dig som forbruger,  når du får udført VVS-arbejde af Nehm VVS.

​​Nehm VVS

Svalehøjvej 15A

3650 Ølstykke​

​Find vej på Google Maps

CVR: 29212554​​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt