Varmepumpe modeller
Varmepumperne fra Weishaupt er blandt de mest effektive og mest støjsvage varmepumper på markedet. Uanset om varmen hentes fra luften, fra jorden eller fra grundvandet, kan man altid regne med, at anlægget kører økonomisk og yderst driftsikkert.
Luft som varmekilde
Luft/vand-varmepumperne anvender udeluften som varmekilde. Disse varmepumper opstilles enten udenfor eller indendørs og genererer varme, selv ved frostgrader.
 
Jord som varmekilde
Weishaupt brine/vand varmepumper henter varmen op fra jorden ved hjælp af jordsonder eller jordslanger. En meget pålidelig varmekilde, som altid vil være til rådighed.
 
Vand som varmekilde
Vand/vand-varmepumperne udnytter den konstante varme i grundvandet og giver det højeste energiudbytte. For at udnytte varmen skal der etableres en vandboring.
 
Jordvarme - alternativ til luft/vand varmepumper
Jordvarme giver over tre gange så meget energi tilbage, som det forbruger. Det er mest rentabelt at etablere et jordvarmeanlæg, når du bygger nyt hus.
 
Send forespørgsel vedr. produkt: Varmepumpe modeller

Er du interesseret i et uforpligtende tilbud på din opgave?

Du er velkommen til at få en snak om, hvad du ønsker, og vi kommer gerne ud for at kigge på opgaven. Herefter kan vi lave et uforpligtende tilbud med en god pris for VVS-arbejde.

Vores VVS-firma har mange års erfaring inden for branchen, og har kunder i bl.a. Slangerup, Frederikssund og omegn. samt mange andre steder.​

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​​

Felter markeret med * skal udfyldes.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt Nehm VVS ApS

​Nehm VVS ApS

CVR:29212554

Svalehøjvej 15A, 3650 Ølstykke

Klik her for rutevejledning

Hovedtelefon: 26 84 87 56

Bogholderi:​ 47 17 88 56

Har du en specifik opgave, så send os gerne en e-mail på info@nehmvvs.dk